Uitvaartbloemen.nl

Bloemen voor de uitvaart vindt u bij ons in Zoetermeer

Home » Bloemen uitvaart Zoetermeer

​Als u zoekt naar schitterende bloemen voor een uitvaart, dan zit u goed bij Uitvaartbloemen in Zoetermeer. Wij beschikken over ruim vijftien jaar ervaring in de bloemensector. U kunt bij ons daarom rekenen op een professioneel team en maatwerk. Wanneer u een uitvaartbloemstuk bij ons bestelt, komt er een arrangeur bij u langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Desgewenst voorziet hij of zij u graag van advies.

Kosteloos arrangeur aan huis

bloemstukken op maat

Begraafplaats Abonnementen

Duurzame bloemen voor iedere uitvaart in Zoetermeer en omgeving

Wanneer u besluit om bloemen voor een uitvaart te kopen bij onze bloembinderij in Zoetermeer, dan kiest u voor duurzaamheid. Wij hebben namelijk een duurzaam MVO beleid. Dit betekent dat alle bloemen die verwerkt worden in het rouwboeket op een duurzame en milieuvriendelijke manier worden gekweekt. We beschikken dan ook over het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemisten’. Of wij voldoen aan de eisen van dit certificaat, wordt jaarlijks gecontroleerd door het onafhankelijke keuringsinstituut Société Générale de Surveillance (SGS).

Diverse opties rouwbloemwerk van onze hand

Maak gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket

Als u daarom de bloemen voor een uitvaart wilt kopen bij onze bloembinderij in Zoetermeer, dan kiest u voor duurzaamheid én kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere een prachtig grafwerk en diverse soorten strooibloemen. Wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons te contacteren. U bereikt ons door te bellen naar 079-3169005, door te mailen naar info@uitvaartbloemen.nl of door het contactformulier in te vullen.