Uitvaartbloemen.nl

Maat bloemwerk

Home » Maat bloemwerk

Om het rouwbloemstuk een persoonlijke uitstraling te geven zijn er diverse mogelijkheden. Van belang is dat de arrangeur een goede beeldvorming krijgt van de leefomgeving van de overledene en ons advies is om de arrangeur aan huis te laten komen.
Dit kan op een tijdsmoment dat u het beste uitkomt, ook in de avond uren en zonder meerkosten, een afspraak daartoe is snel gemaakt via het telefoonnummer overdag 079-3162222 en in de avonduren 06-30070923.

Bloemenboeket

Attributen die zo kenmerkend waren voor de overledene kunnen ook in het rouwbloemwerk verwerkt worden.
U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een sportattribuut, muziekinstrument, tuingereedschap of een ander specifiek product. Onze arrangeurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Indien de overledene een plantenliefhebber was, dan is het ook mogelijk om planten die altijd zo liefdevol en dierbaar door de overledene verzorgd zijn, in het rouwbloemstuk te verwerken.
Bijna alle kamerplanten bloeiend of groen zijn hier geschikt voor, en de arrangeur kan u over de mogelijkheden adviseren.

Kosteloos arrangeur aan huis

bloemstukken op maat

Begraafplaats Abonnementen

Tuinbloemen en planten kunnen ook verwerkt worden in een rouwbloemstuk. De mogelijkheden hiervan zijn uiteraard seizoensgebonden, en sommige tuinplanten en bloemen hebben een korte houdbaarheid. Toch wordt het steeds meer gedaan, de arrangeur kan u hier het beste ter plaatse over de mogelijkheden adviseren.

Rozen wit met roze