Uitvaartbloemen.nl

Een uniek rouwboeket kopen in Zoetermeer

Home » Rouwboeket Zoetermeer

Een prachtig rouwboeket of rouwbloemstuk bestellen doet u bij Uitvaartbloemen in Zoetermeer. Wij beschikken over ruim vijftien jaar ervaring. Onze professionele bloembinders bezitten ieder een vakdiploma. Wanneer u besluit om een rouwbloemwerk of rouwbloemstuk te bestellen bij onze bloembinderij in Zoetermeer, wordt deze door onze eigen chauffeurs afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bloemstukken en boeketten op maat. Er komt altijd een arrangeur bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Hij of zij voorziet u ook graag van advies.

Kosteloos arrangeur aan huis

bloemstukken op maat

Begraafplaats Abonnementen

Een prachtig en persoonlijk boeket bestelt u bij ons in Zoetermeer

Doordat het bij onze bloembinderij in Zoetermeer mogelijk is om een rouwbloemstuk of rouwboeket op maat te bestellen, maakt u het bloemstuk helemaal naar eigen wens. Voeg bijvoorbeeld een mooi rouwlint toe met een persoonlijke boodschap. En kiest u de favoriete bloemen van de overledene uit, of wilt u een symbolisch bloemstuk? Alles is mogelijk, en dat allemaal op een verantwoorde manier.

Diverse opties rouwbloemwerk van onze hand

Kies voor duurzaamheid

Wanneer u namelijk een rouwbloemwerk bij onze bloembinderij in Zoetermeer bestelt, kunt u rekenen op een duurzame werkwijze. Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland en beschikken over het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemisten’. Dit houdt in dat wij enkel met bloemen werken die op een milieuvriendelijke manier worden gekweekt. Wij werken dan ook alleen met kwekers die beschikken over een MPS-A label. U kunt er daarom voor kiezen om biologische bloemen te laten verwerken in het rouwboeket. Houdt er wel rekening mee dat het aanbod biologisch gekweekte bloemen seizoensgebonden is.

Laat ons uw bloemwerk creëren

Zoals u merkt is er bij ons veel mogelijk. Wilt u een rouwboeket of een rouwbloemwerk bestellen bij onze bloembinderij in Zoetermeer, maar weet u niet precies naar wat voor rouwbloemstuk u zoekt? Bekijk dan enkele voorbeelden op onze website. Naast een rouwbloemwerk of rouwboeket kunt u bij onze bloembinderij in Zoetermeer terecht voor onder meer strooibloemen en rozenblaadjes. Wij bieden ook de mogelijkheid om het ontwerpen en creëren van een grafwerk aan ons uit te besteden. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 079-3169005, stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemen.nl of vul het contactformulier in.