Uitvaartbloemen.nl

De mooiste strooibloemen in Zoetermeer

Home » Strooibloemen Zoetermeer

De prachtige strooibloemen van Uitvaartbloemen in Zoetermeer helpen om van de uitvaart een bijzonder moment te maken. Een laatste afscheidsgroet van familie en genodigden is namelijk een emotioneel moment. Om dit moment tastbaar te maken, kunt u ervoor kiezen om uitdeelrozen aan te schaffen en de rozenblaadjes uit te strooien over de kist, in een door u gewenste kleur of met gemengde rozenblaadjes. Dit is een mooi alternatief voor het oude gebruik om zand of grond te strooien als laatste afscheidsgroet.

Kosteloos arrangeur aan huis

bloemstukken op maat

Begraafplaats Abonnementen

Uitdeelrozen en strooibloemen vindt u bij ons in Zoetermeer

Uitdeelrozen kunnen door familie en genodigden uit een mooi opgestoken boeket worden gehaald en vervolgens als afscheidsgroet op of rondom de kist worden gelegd. Dit opgestoken boeket wordt in een vaas geleverd en kan eerder dan de dag van de uitvaart worden bezorgd, zodat het boeket tijdens de opbaring bij de overledene kan worden neergezet. De vaas is in bruikleen en zal door de uitvaartorganisatie weer bij ons worden afgeleverd. De rozen en rozenblaadjes kunt u in iedere gewenste kleur bestellen en er wordt gebruik gemaakt van standaard grootbloemige rozen die mooi worden opgestoken in een bijpassende vaas. Zo dragen wij ons steentje bij door u te ontzorgen, waardoor u zich volledig kunt focussen op de uitvaart.

Diverse opties rouwbloemwerk van onze hand

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de prachtige strooibloemen of uitdeelrozen van onze bloembinderij in Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 079-3169005, door een e-mail te sturen naar info@uitvaartbloemen.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij bespreken met u graag alle mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons ook een prachtig uitvaartbloemstuk en een rouwlint kunt bestellen? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart een speciaal moment wordt met vrienden en familie.